Karlslundsfestivalen 2020 är flyttat till 30-31 juli 2021

Tyvärr har vi pga Covid-19 blivit tvungna att flytta Karlslundsfestivalen 2020 till 2021. Biljetter som är köpta för 2020 gäller även för 2021. Kan man inte gå på det nya datumet så får man pengarna tillbaka för köpta biljetter (maila info@biljettshop.se senast 31 augusti 2020 i så fall). Vi är hemskt ledsen att behöva göra detta men vi såg ingen annan utväg. Hoppas vi ses 2021 för då jävlar blir det drag!!

Yoga Obscura på Karlslundsfestivalen 2019

ABF i samarbete med Karlslundsfestivalen presenterar vi – Yoga Obscura / Metalyoga Sthlm.

Yoga Obscura startade 2014 som ett alternativ till det homogena utbudet av yoga i Stockholm av liten men starkt växande skara av yogis som tröttnat på valsång. 
Tanken bakom metalyoga är att den ska kännas inkluderande oavsett yogavana (inget krav på att vara rocker eller metalfantast heller) men vända sig till modiga människor som vill släppa in den transformativa kraften av rörelse till musik i kropp och själ. 
Jag, Astrid Björk är grundare av Yoga Obscura/ Metalyoga Sthlm. Om jag bara får beskrivas med ett ord så är det nyfiken. På världen. På hur allt hänger ihop, hur kroppen och själen samspelar, alltings ständiga förändring, förädling, förvackring. Jag tycker om att det går att uttrycka sig i musik, kläder och matlagning. Jag ritar, rider och drömmer mesta delen av tiden då jag inte undervisar eller utövar yoga. 
Räknar mig som allvarlig men skrattar åt eländet. Jag lider och älskar. Och framför allt vet jag att jag både vill och kan förändra världen till det bättre om jag börjar med mig, om jag börjar här och nu. På mattan. Till tung musik. Välkomna å det varmaste.

De Lyckliga Kompisarna till Karlslundsfestivalen 2019

DE LYCKLIGA KOMPISARNA ÄR TILLBAKA!! Ett av Sveriges största och bästa punkband intar Karlslundsfestivalen 2-3 augusti i Bollnäs på Långnäsparken! 

De Lyckliga Kompisarna, ofta förkortat DLK, är ett svenskt punkband som ursprungligen var verksamt åren 1989-1997 och sedan ånyo sedan 2008. DLK var ett av de band som på 1990-talet utgjorde ”den andra punkvågen”.1989 bildade Mart Hällgren DLK. Bandets namn hämtades från en bok om kulturlivet i Sovjetunionen. I en text omnämndes ett sovjetiskt band som på ryska hette just De Lyckliga Kompisarna. 

I januari 2008 meddelade bandet att de skulle återförenas.
De lyckliga kompisarna har sedan dess släppt två EP och tre LP varav den senaste, ”Pengar har inga ögon”, släpptes i oktober 2018. 
Bandet består av Mart Hällgren, Jouni Haapala, Roger Reinstam och Simon Dahlberg.

Nu längtas det till augusti, bra nog! 😎🍻

Bandet Smash Into Pieces

Smash Into Pieces till Karlslundsfestivalen 2019

YES!! 2-3 augusti kommer den flerfaldigt guld & internationellt belönade rock-exporten Smash Into Pieces till Bollnäs och Karlslundsfestivalen för en exklusiv live-konsert! 

Smash Into Pieces gick på kort tid från 90k till 205k lyssnare varje månad på Spotify. I följd av albumet började bandet en intensiva turnéperiod, med tre stora turnéer genom Nordamerika, Europa och Skandinavien med nästan 100 shower inom loppet av 10 månader.

Som en av Skandinaviens mest fängslande, mystiska och mest explosvia live-akter har SMASH INTO PIECES med sin grundare och ledare The Apocalypse Dj blivit kända för att fånga publikens uppmärksamhet så väl Live som på Socialamedier.

Efter ”Riste And Shine” plattan började bandet spela in nytt material mellan turnéerna. De nya låtarna utvecklades ännu mer i den unika mixen av rock, pop och electro genom den nya uppdateringen av kvartetten med olika karaktärer:

Från att utföra fallskärmshopp I svensk tv till att glänsa med sina Parkour-moves / Dans-skills till att rädda världen är bara några få av The Apocalypse Dj:s vardagsaktiviteter. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2vhrwzjf9H3icunkVFi9tq?si=7Q06OrRVSm6nZTUjxj7HcA

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SeInLlD_-7o

https://www.smashintopieces.com/