Skate session

Skatesession 💣 Local heroes Appertiff Workshop &Shakeitrails kommer till festivalen med miniramp, slackline, graffitivĂ€gg, chillhörna & ett sĂ€ljtĂ€lt med riktigt bra priser!Â đŸ”„

Yoga obscura

ABF i samarbete med Karlslundsfestivalen presenterar vi – Yoga Obscura / Metalyoga Sthlm. Yoga Obscura startade 2014 som ett alternativ till det homogena utbudet av yoga i Stockholm av liten men starkt vĂ€xande skara av yogis som tröttnat pĂ„ valsĂ„ng.

Tanken bakom metalyoga Àr att den ska kÀnnas inkluderande oavsett yogavana (inget krav pÄ att vara rocker eller metalfantast heller) men vÀnda sig till modiga mÀnniskor som vill slÀppa in den transformativa kraften av rörelse till musik i kropp och sjÀl. 
Jag, Astrid Björk Àr grundare av Yoga Obscura/ Metalyoga Sthlm. Om jag bara fÄr beskrivas med ett ord sÄ Àr det nyfiken. PÄ vÀrlden. PÄ hur allt hÀnger ihop, hur kroppen och sjÀlen samspelar, alltings stÀndiga förÀndring, förÀdling, förvackring. Jag tycker om att det gÄr att uttrycka sig i musik, klÀder och matlagning. Jag ritar, rider och drömmer mesta delen av tiden dÄ jag inte undervisar eller utövar yoga. 
RÀknar mig som allvarlig men skrattar Ät elÀndet. Jag lider och Àlskar. Och framför allt vet jag att jag bÄde vill och kan förÀndra vÀrlden till det bÀttre om jag börjar med mig, om jag börjar hÀr och nu. PÄ mattan. Till tung musik. VÀlkomna Ä det varmaste.

Sungen

LĂ„ngburk, hĂ„rdrocksfredag och metal!Â đŸ€˜Â Ja, vi snackar sĂ„klart om Sungen!! Sveriges i sĂ€rklass största metalhead! Mannen, myten, legenden frĂ„n GĂ€vle, levererar 666% metal – Kommer och vĂ€nder skivor pĂ„ karlslundsfestivalen 2-3 augusti 2019! Varmt vĂ€lkommen! 👊