Yoga Obscura på Karlslundsfestivalen 2019

ABF i samarbete med Karlslundsfestivalen presenterar vi – Yoga Obscura / Metalyoga Sthlm.

Yoga Obscura startade 2014 som ett alternativ till det homogena utbudet av yoga i Stockholm av liten men starkt växande skara av yogis som tröttnat på valsång. 
Tanken bakom metalyoga är att den ska kännas inkluderande oavsett yogavana (inget krav på att vara rocker eller metalfantast heller) men vända sig till modiga människor som vill släppa in den transformativa kraften av rörelse till musik i kropp och själ. 
Jag, Astrid Björk är grundare av Yoga Obscura/ Metalyoga Sthlm. Om jag bara får beskrivas med ett ord så är det nyfiken. På världen. På hur allt hänger ihop, hur kroppen och själen samspelar, alltings ständiga förändring, förädling, förvackring. Jag tycker om att det går att uttrycka sig i musik, kläder och matlagning. Jag ritar, rider och drömmer mesta delen av tiden då jag inte undervisar eller utövar yoga. 
Räknar mig som allvarlig men skrattar åt eländet. Jag lider och älskar. Och framför allt vet jag att jag både vill och kan förändra världen till det bättre om jag börjar med mig, om jag börjar här och nu. På mattan. Till tung musik. Välkomna å det varmaste.