Bandet Smash Into Pieces

Smash Into Pieces till Karlslundsfestivalen 2019

YES!! 2-3 augusti kommer den flerfaldigt guld & internationellt belönade rock-exporten Smash Into Pieces till Bollnäs och Karlslundsfestivalen för en exklusiv live-konsert! 

Smash Into Pieces gick på kort tid från 90k till 205k lyssnare varje månad på Spotify. I följd av albumet började bandet en intensiva turnéperiod, med tre stora turnéer genom Nordamerika, Europa och Skandinavien med nästan 100 shower inom loppet av 10 månader.

Som en av Skandinaviens mest fängslande, mystiska och mest explosvia live-akter har SMASH INTO PIECES med sin grundare och ledare The Apocalypse Dj blivit kända för att fånga publikens uppmärksamhet så väl Live som på Socialamedier.

Efter ”Riste And Shine” plattan började bandet spela in nytt material mellan turnéerna. De nya låtarna utvecklades ännu mer i den unika mixen av rock, pop och electro genom den nya uppdateringen av kvartetten med olika karaktärer:

Från att utföra fallskärmshopp I svensk tv till att glänsa med sina Parkour-moves / Dans-skills till att rädda världen är bara några få av The Apocalypse Dj:s vardagsaktiviteter. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2vhrwzjf9H3icunkVFi9tq?si=7Q06OrRVSm6nZTUjxj7HcA

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SeInLlD_-7o

https://www.smashintopieces.com/