Bandet Knogjärn

Knogjärn till Karlslundsfestivalen 2019

Metalcorebandet KNOGJÄRN kommer till Karlslundsfestivalen 2-3 augusti 2019!
Som ett ångvält har dom slagit sig in på den svenska metal-scenen. Knogjärn. Ja ni hör ju själva vad det handlar om. I samband med sin hyllade spelning på Sweden Rock Festival 2017 släppte de sin 2:a skiva i ordningen ”Marscherar och förstör” En ganska talande titel. 

”Sweden Rock Magazine gav den exempelvis 9 av 10 poäng och menade att det är det bästa som levererats på svenska på väldigt, väldigt länge.”

Knogjärn kommer från Karlstad och bjuder på tung hårdrock med svenska texter . Redan från start fick bandet stor uppmärksamhet för låten ”Fly för ditt liv” och den senaste singeln ”Likbil” är inget undantag. 
Efter två album och flertalet singlar är Knogjärn ett band att räkna med inom svensk metal och hårdrock.
Knogjärn ger dig en musikalisk käftsmäll i hela ansiktet. Grattis!

2017 slogs igång med en rejäl Knogjärnsmacka , en cover på REFUSED ” New noise” fast på svenska ” Ni är i vägen” fick den heta. Gästsång av Martin. Westerstrand ( LOK, LILLASYSTER) och mixad samt mastrad av Jocke Skog (CLAWFINGER)

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0sR0sGTiOykFU1JVXeHPJw
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ah90RJFGzyM