Rude Boys One Drop Foundation till Karlslundsfestivalen 2018

Bob Marley, Peter Tosh och Dag Vag m.fl. Rude Boys One Drop Foundation med ett fundament av en rootsrock- och onedropälskande kärna av musikanter. Ett fundament som under åren vuxit sig starkare och vidare och som sticker ut bland nordiska reggaeband genom sin fokus på tung rootsrockreggae i The Wailers anda. Den ursprungliga kärnan av The One Drop Foundation gjorde sin första spelning för drygt 20 år sedan. Rude Boys One Drop Foundation gör endast ett fåtal exklusiva högsommarspelningar per år, då medlemmarna samtidigt är flitigt anlitade i andra musikaliska sammanhang. Missade du Bob Marley and the Wailers på Gröna Lund 1980, eller var du rent av där? Missa då inte detta tillfälle att få dansa i värmen av The Rude Boys One Drop Foundation. Bara på Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018!